top of page

perhekuvaus perhekuvaus helsinki perhekuvaajahelsinki perhekuvaushelsinki studiokuvaus studiokuvaushelsinki studiokuvausvantaa studiokuvaushämeenkylä studiokuvausespoo vauvakuvaus vauvakuvaaja vauvakuvaushelsinki vauvakuvaajahelsinki vauvakuvaajavantaa vauvakuvaajaespoo newborn baby odotusajankuvaus odotusajankuvaushelsinki raskausajankuvaus raskausajankuvaushelsinki raskausajankuvausvantaa raskausajankuvausespoo perhekuvaushämeenkylä perhekuvaaja perhekuvaajahelsinki perhekuvaajavantaa perhekuvaajaespoo miljöökuvaus miljöökuvaajahelsinki vauvojenkuvaaja suosituinvauvakuvaaja suosituinvauvakuvaajahelsinki ammattitaitoinenkuvaajahelsinki ammattikuvaajahelsinki hääkuvaushelsinki hääkuvaajahelsinki ulkokuvaaja vantaa helsinki valokuvaaja espoo hämeenkulä lintuvaara rekola vauvakuvaustikkurila vauvakuvaajalänsivantaa vauvakuvauslänsivantaa perhekuvauslänsivantaa

www.heidivaisanen.com 003.jpg

Äiti- 

lapsikuvaus

199 €

KUVATUOTTEET OSTETAAN ERIKSEEN.

Täyttääkö lapsesi vuosia ja olisi ihana saada hänestä muistot tältä ajalta. Tämä kuvaus sopii mainiosti esimerkiksi 1- vuotis tai 6kk- vauvakuviin. 

Kuvauksesta saamme aina enemmän irti, kun vanhempi on mukana kuvauksessa. Lapsi on tietenkin focuksessa, mutta saamme samalla ikuistettua myös teidän välistä kemiaa. Meistä ei koskaan ole liikaa yhteisiä kuvia.

Kuvausaika noin 45min