Millaisen kuvauksen sinä haluaisit?

Visioidaan yhdessä juuri teidän näköisenne kuvaus,

sekä valitaan lokaatio sen mukaan.

Käyn teidän kanssa läpi yksityiskohtaisesti mikä on teidän kuvaustarve,

sekä mielelläni kuulen toiveenne kuvaukseen ja kuviin. Sen jälkeen voimme yhdessä pallotella ideoitamme puolin ja toisin kuvauksesta. 

Autan teitä valmistautumaan itse kuvaukseen ja annan teille ohjeita

ja vinkkejä mitä on hyvä huomioida ennen kuvausta ja kuvauksessa.

Autan mielelläni myös vaatteiden valinnassa,

jotta saadaan harmoninen kokonaisuus kuviin.

Kuvausten aikana on myös mahdollista vaihtaa vaatteita.

Voitte valita valmiista kuvauspaketeista mieluisimman tai voimme räätälöidä juuri sellaisen kuvauspaketin teille kun haluatte. Olkaa rohkeasti yhteydessä ja kyselkää. Löydämme varmasti yhteisen sävelen, sekä pääsemme ikuistamaan teidän hetken ja saamme teille kauniita muistoja.

Kuvausmaksu sisältää kuvauksen suunnittelun, kuvauksen sekä kuvien jälkikäsittelyn. Kuvausmaksu maksetaan varauksen yhteydessä.

 

Kuvausten jälkeen saat kuvagallerian nähtäväksi verkkokauppaan n. 2 viikon kuluessa kuvauksesta. Saat verkkokauppaan linkin, jolla pääset tutustumaan kuviisi ja valitsemaan itsellesi rakkaimmat kuvasi. 

Voit ostaa verkkokaupasta kuvatiedostojen lisäksi myös muita kuvatuotteita. 

 

Linkki kuviin on voimassa 3 kk.

Pääasiassa kuvaan pääkaupunkiseudulla, mutta sovittaessa myös pidemmälläkin. Kilometrikorvaus 0,43€/km lisätään kuvausmaksuun, jos kuvausmatka on yli 30km.

Korkealaatuinen kuvatiedosto 20€/kpl

Koko kuvagalleria 200€

120€ 

Miljöökuvaus yhdestä lapsesta tai nuoresta. Olisiko aika ottaa vuosikuvat? Tai olisiko tarve valmistujaiskuviin tai ehkä kiitoskortti kuvat ripille pääsijästä.

Toteutetaan rennot ja juuri teidän näköiset kuvat. 

Kuvausaika n. 45 min

150€

Miltä tuntuisi pysähtyä hetkeksi valokeilaan ja ikuistaa tämä kaunis ja erityinen aika, jota pääset muistelemaan aina uudestaan kuvien kautta. Ei kauniimpaa kuin odottava nainen. Ikuistetaan hetkesi valitsemassasi miljöössä.

Kuvausaika n. 45 min 

150€ 

Sisaruskuvaus miljöössä. Ikuistetaan hetkiä yhdessä sekä erikseen. Halauksia ja hassuttelua.

Tämä kuvaus sopii myös, jos haluat parikuvia rakkaan puolisosi kanssa. 

Kuvausaika n. 60 min

220€

Ikuistetaan teidän raskaus ja otetaan mukaan kuviin puoliso tai koko perhe. Tämän odotuskuplan ikuistaminen saa jokaisen herkistymään. Suunnitellaan juuri teidän näköisenne kuvaus miljöössä, joka tukee teidän tarinaa. 

Kuvausaika n. 90 min

220€

Koko perheen kuvaus miljöössä. Toteutetaan retkeilymielessä ja  lasten ehdoilla. Kuvataan teistä koko perheen potretteja muutamissa eri lokaatioissa, lapsista yksin sekä erikseen ja tietenkin vanhemmista parikuvia. Rennosti ikuistaen perheen yhteistä kemiaa. Haleja ja pusuja unohtamatta.

 

Kuvausaika n. 90 min

150€

Tarvitsetko uusia kuvia itsestäsi yrityksesi nettisivuille tai olisitko vailla uusia kuvia sosiaaliseen mediaan. Suunnitellaan ja päivitetään juuri sinun ja yrityksesi näköiset kuvat, joista on sinulle pitkäksi ajaksi iloa sekä hyötyä.

 

Kuvausaika n. 60 min

  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon