Millaisen kuvauksen sinä haluaisit?

Kuvaus on kokemus sekä sijoitus. Se on jonkun teille tärkeän hetken ikuistamista ikuisiksi muistoiksi. Muistoiksi, jotka säilyvät aina. Kuvaus kokemuksena on jo suuri ja muistoihin jäävä päivä, joten haluan ehdottamasti tehdä siitä juuri teidän näköisenne, tietenkin minun visuaalisen näkemykseni kautta. 

 

 

Olette varmastikkin tutustuneet minuun ja minun portfolioon, sekä minun näkemykseeni nähdä ja taltioida tunteita ja hetkiä. Ainakin toivon näin, kun näin pitkälle olette jo tulleet ja

mietitte kuvauksen mahdollista varausta tällä hetkellä.

Jos kuitenkin epäröit, niin voin kertoa että, jos kuvani sykähdytti teitä jollain tavalla,

tiedän että olen silloin juuri oikea henkilö myös ikuistamaan teidän hetkenne.

Silloin näemme ja tunnemme samalla tavalla. Ja se on juuri se oikea klikki, minkä tarviimme,

jotta oikea kuvaaja juuri teille on löytynyt.

 

Visioimme yhdessä juuri teidän näköisenne kuvauksen, sekä valitaan lokaatio sen mukaan.

Onko se sitten studio tai miljöö. Käyn teidän kanssa läpi yksityiskohtaisesti mikä on teidän kuvaustarve, sekä mielelläni kuulen toiveenne kuvaukseen ja kuviin. Sen jälkeen voimme yhdessä pallotella ideoitamme puolin ja toisin kuvauksesta. 

Autan teitä valmistautumaan itse kuvaukseen ja annan teille ohjeita ja vinkkejä mitä on hyvä huomioida ennen kuvausta ja kuvauksessa. Autan mielelläni myös vaatteiden valinnassa,

jotta saadaan harmoninen kokonaisuus kuviin.

Itseasiassa kaikki valmistautuminen kuvaukseen on paljon vaikeampaan ja haastavampaa kuin sitten itse kuvaus. Voin luvata tämän. Hyvin suunniteltu on jo puoliksi tehty, niinkuin sanotaan. Kuvaukseen saapuessanne kyllä kaikki muu unohtuu ja voitte vaan heittäytyä hetkeen. 

Pääasiassa kuvaan pääkaupunkiseudulla, mutta sovittaessa myös pidemmälläkin. Kilometrikorvaus 0,44€/km lisätään kuvausmaksuun, jos kuvausmatka on yli 30km/suunta.

Hinnasto on voimassa toistaiseksi. 

Hinnat sisältävät alv:n 24%.

HeidiVäisänen_0040.jpg

150 €

 

Rauhallinen odotuskuvaus studiolla. Vain sinä ja kehosi. Pieni hetki hiljentyen ja kuunnellen omaa kehoa. Ikuistetaan tämä kaunis ajanjakso sinulle ikuisiksi muistoiksi. Joista vuosien saatossa tulee sinulle valtavan tärkeitä sekä rakkaita.

Kuvausaika n. 45 min

HeidiVäisänen_0050.jpg

 

180 €

 

Kuvaus studiolla tai miljöössä yhdestä lapsesta tai nuoresta. Olisiko aika ottaa vuosikuvat? Tai olisiko tarve valmistujaiskuviin tai ehkä kiitoskortti kuvat ripille pääsijästä.

Toteutetaan rennot ja juuri teidän näköiset kuvat. 

Kuvausaika n. 30 min

HeidiVäisänen_0017.jpg

 

300 €

Ikuistetaan teidän ensi hetket uutena perheenä studiolla ja taltioidaan vauvakuplan ihanat tunnelmat rakkaiksi muistoiksi tästä ensi viikkojen hehkusta. Keskitytään vauvan, sisarusten sekä teidän väliseen kemiaan rauhassa, kiireettömästi sekä vauvantahtisesti. 

Vastasyntynyt olisi hyvä kuvata 4-14 päivän ikäisenä, joten varaathan kuvausajan jo hyvissä ajoin. 

Kuvausaika n. 120-180 min

HeidiVäisänen_0036.jpg

 

250€

 

Koko perheen kuvaus studiolla.  Toteutetaan lasten ehdoilla tietenkin, kuunnellen ja huomioiden jokaista erikseen. Kuvataan teistä koko perheen potretteja muutamissa eri lokaatioissa, lapsista yksin sekä erikseen ja tietenkin vanhemmista parikuvia. Rennosti ikuistaen perheen yhteistä kemiaa. Haleja ja pusuja unohtamatta.

 

Kuvausaika n. 60 min

HeidiVäisänen_0163.jpg

 

250€

 

Ikuistetaan teidät luonnon helmassa. Miljöössä, jossa voimme hyödyntää erilaisia lokaatioita. Suunnitellaan juuri teidän näköisenne kuvaus miljöössä, joka tukee teidän tarinaa. Näetkö jo tuulessa hulmuavat hiukset ja teidät kävelemässä pellon keskellä, vain te kaksi. Ei tärkeämpää. Tämä kuvaus sopii myös täydellisesti odotuskuplan ikuistamiseen.

Kuvausaika n. 90 min

HeidiVäisänen0044.jpg

200 €

 

Ne kasvaa niin nopeasti, liian nopeasti. Eikö? Puhelimen muisti on täynnä arjen kultahetkiä, mutta olisihan kiva saada kauniita muistoja myös kehyksiin asti seinille. Tämä on silloin juuri teille. Otetaan sisaruksista yhdessä ja erikseen rennoin mielin potretteja, joissa juurin teidän rakkaiden luonteet saa näkyä. 

Kuvausaika n. 45 min

HeidiVäisänen_0068.jpg

 

 220 €

 

Parsikuntakuvaus studiolla. Milloin viimeksi olette käyneet kuvissa yhdessä, tai oletteko koskaan? Rento kuvaushetki on kuin lähtisi treffeille. Vähän muistellaan, kuinka lähelle päästäänkään sitä rakasta, pidetään vähän käsistä kiinni, halaillaan, katsellaan toisia silmiin ja loppujen lopuksi hengitetään samaan tahtiin. Ihana idea vuosipäivän kunniaksi tai vaikka yhdistää odotuskuvaukseen.

Kuvausaika n. 60 min

HeidiVäisänen_0186.jpg

 

380 €

 

Ensi hetket vauvakuvaus voidaan toteuttaa myös teillä kotona, jolloin teidän ei tarvitse jännittävinä ensimmäisinä päivinä poistua mihinkään kotoonta. Kuvaus toteutetaan vauvantahtisesti ja käyttäen teidän omaa kotianne kuvausmiljöönä. 

Kuvausaika n. 120-180 min

HeidiVäisänen_0030.jpg

220€

 

Miltä tuntuisi pysähtyä hetkeksi valokeilaan ja ikuistaa tämä kaunis ja erityinen aika, jota pääset muistelemaan aina uudestaan kuvien kautta. Ei kauniimpaa, kuin odottava nainen. Ikuistetaan hetkesi ja hehkusi valitsemassasi miljöössä kuunnellen sinun omaa kehoasi.

 

Kuvausaika n. 60 min 

HeidiVäisänen_0008.jpg

 

300€

Dokumentaarinen perhekuvaus miljöössä, jonka voimme valita yhdessä. Jotta se toimii juuri teidän perheellenne ja on teidän näköisenne. Dokumentaarinen kuvaus on kerronnallinen tarina teidän perheestänne. Sen hetkinen tarina teidän yhteisestä kemiasta perheenä. Ikuistaen teitä yhdessä ja erikseen. Paremmin tätä ei voisi kuvailla, kuin yhteinen retki luontoon.

 

Kuvausaika n. 60 - 90  min

KUVAPAKETIT

 

Kuvat nähtyänne, teillä on mahdollisuus valita kuvapaketeista mieleisenne. 

Kuvat ovat korkealaatuisia kuvatiedostoja ja saat täyden käyttöoikeuden kuviin omaan käyttöön. 

 

1 kpl 35€

5 kpl 150€

10 kpl 200€

20 kpl 250€

KOKO GALLERIA 300€

-sisältää kuvauksesta riippuen n. 100-150 kuvaa

Valmiiksi räätälöityjä kuvauspaketteja lahjaksi itsellesi tai läheisellesi!

HeidiVäisänen_0174.jpg

450 €

Täydellinen lahja odottavalle äidille huomioiden vallitsevan ajan. Pieni hemmotteluhetki, josta jää ikuiset kauniit muistot.

- kiireetön kuvaushetki studiolla

yksin tai puolison kanssa

- kevyt ja luonnollinen ehostus,

koskien meikkiä ja hiuksia

- 10 kpl korkealaatuista digikuvaa

 

Kuvausaika n. 60 min

HeidiVäisänen_0068.jpg

450 € 

 

- odotuskuvaus (puoliso mukana + 70€)

- ensi hetket vauvakuvaus

- 6kk lapsikuvaus

Valitessasi vauvakuvaus paketin, eli kaikki tärkeät kuvaukset ensimmäisen vuoden aikana, saat 6kk lapsikuvauksen veloituksetta. 

Hinta koskee kuvausmaksuja studiokuvaukseen, kuvatuotteet ostetaan erikseen. Pakettiin voimme räätälöidä teille myös kevyen ehostuksen lisähinnasta, johon kuuluu hiukset sekä meikki (60€).

Lasku on mahdollista maksaa 2 erässä.

HeidiVäisänen_0104.jpg

300 €

 

 

Lahja kummeilta tuleville vanhemmille ja kummilapselle. Mahtava lahja perheelle, jolta löytyy jo kaikkea. Perheen yhteinen hetki studiolla, josta jää ikuiset muistot tästä ajasta.

 

- valittavana odotuskuvaus tai 6kk lapsi kuvaus

- kevyt ja luonnollinen ehostus, koskien meikkiä ja hiuksia

- 3 kpl korkealaatuista digikuvaa

Kuvausaika n. 45 min

HeidiVäisänen_0254.jpg

580 €

Perheenne yhteinen retkihetki kanssani luonnon helmassa. Vapaata oleilua ja leikkimistä perheen kesken. Dokumentaarista kuvausta teistä aidoimmillaan. Huippu hetkiä, huippu muistoja. Ikuistan teistä kuvia yhdessä ja erikseen. Täydellinen kesä illan vietto yhdessä perheenä.

- kiireetön n. 1-2 h dokumentaarinen valokuvaus

valitsemassanne miljöössä

- koko kuvagalleria n. 150 kpl korkealaatuista digitiedostoa väri ja mustavalkoisina kuvina

Lasku on mahdollista maksaa 2 erässä.

Kuvaus mahdollista toteuttaa touko-lokakuussa.

Kauniin lahjakortin voit noutaa studiolta tai toimitetaan postitse!